Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

ΔΩΡΑ για τις γιορτές

| γιορτινά δώρα, γούρια, πρωτοχρονιάτικα στεφάνια, μπρελόκ, διακοσμητικά με κανέλες |


Στο JasmineART, Εβρου 11 Αιγάλεω (κοντά στο Μετρό Αγία Μαρίνα) (δείτε τη διεύθυνση εδώ στο χάρτη) μπορείτε να βρείτε χειροποίητα δώρα για να χαρήσετε στους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να αποκτήσετε για τον εαυτό σας!

Θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα δια χειρός Γιασεμής, γούρια για το νέο έτος, στεφάνια από φυσικά υλικά για διακόσμηση εσωτερικού χώρου, πρωτοχρονιάτικα στεφάνια, δώρα για τις γιορτές και επιλεγμένα αντικείμενα διακόσμησης.

Αν δεν είστε κοντά ή αν δεν έχετε τον χρόνο, μπορείτε να κάνετε μια βόλτα από το eshop μουhttp://www.jasmineart.gr που μπορείτε να αγοράσετε γιορτινά ΔΩΡΑ για εσάς ή για τους φίλους σας με αποστολή στη διεύθυνσή τους ή τη δική σας και πληρωμή με αντικαταβολή ή με paypal. Η παράδοση (σε όλη τη χώρα) γίνεται εντός 48 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας online. Απλά πατήστε προσθήκη στο καλάθι για το προϊόν που θέλετε και στη συνέχεια επιλέγετε από το τέλος του μενού προϊόντων που βρίσκεται δεξιά σε κάθε σελίδα  ολοκλήρωση της παραγγελίας συμπληρώνοντας στη συνέχεια τα στοιχεία αποστολής όταν αυτά σας ζητηθούν. 

Για γούρια πατήστε εδώ
Για διακοσμητικά στεφάνια πατήστε εδώ
Για κοσμήματα πατήστε εδώ     

Σας εύχομαι καλές γιορτές!

Φιλικά,
Γιασεμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

καταχωρίστε το σχόλιο σας