Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Πασχαλινές Λαμπάδες 2011

Σιγά – σιγά έρχεται και το Πάσχα. Από τις αναζητήσεις σας στο site βλέπω πως ήδη έχετε αρχίσει να ψάχνετε για πασχαλινές δημιουργίες και ό,τι έχει σχέση με την Άνοιξη.

Για αυτό αποφάσισα να σας αποκαλύψω μερικές από τις χειροποίητες λαμπάδες που έφτιαξα για το φετινό Πάσχα.

Στις λαμπάδες που φτιάχνω για το 2011 τα κύρια στοιχεία που χρησιμοποιώ είναι ο αλπακάς και ο χαλκός, ενώ για τη διακόσμησή τους προτιμώ να τα στολίζω με διάφορα κοσμήματα που μπορεί να είναι χρήσιμα και μετά το Πάσχα.

Ιδιαίτερη έμφαση έχω δώσει στις ζωγραφιστές χειροποίητες λαμπάδες. Εκτός από τα άνθη και τα λουλούδια, φέτος το θέμα που με έχει συνεπάρει –ως χόμπι – είναι τα άγρια μανιτάρια, που θα απεικονίσω σε πολλές από τις λαμπάδες με ζωγραφική ή με χάλκινες δημιουργίες.



Τα χρώματά και τα σχήματά τους αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμένα. Στις λαμπάδες του άρθρου απεικονίζεται η Amanita Muscaria ή Αμανίτης Μυγοκτόνος, ένα μανιτάρι που συναντάμε σε πολλά παραμύθια.














Επιπλέον, για όσα ζευγάρια είναι νιόπαντρα ή ετοιμάζονται να παντρευτούν, έχω ετοιμάσει τις ιδανικές νυφικές λαμπάδες. Στολισμένες με δαντέλα, λουλουδάκια και όμορφα μεταλλικά στοιχεία αποτελούν ένα όμορφο σύνολο και για τους δυο.














Για περισσότερα σχέδια ή αν θέλετε να αγοράσετε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινά στεφάνια, μπορείτε να δείτε στο jasmineART.gr ή εδώ.
JasmineART Χειροποίητα, Ηπείρου 3, Χαϊδάρι | 6984475404

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

καταχωρίστε το σχόλιο σας