Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010

Ξενάγηση στο Jasmine Art

Γεια σας. Εύχομαι καλή χρόνια σε όλες με υγεία και δημιουργία. Επιτέλους βρήκα τον χρόνο να γράψω ορισμένα πράγματα για αυτό που σας έχω υποσχεθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Θα ήθελα λοιπόν να σας κάνω μια ξενάγηση στο φυσικό μου μαγαζί (στο Χαϊδάρι, Ηπείρου 3) που είναι και η «πνευματική μου φωλιά», εκεί που παίρνουν την τελική τους μορφή όλες οι εμπνεύσεις μου.Όσες τον επισκεφθείτε, δεν θα δείτε έναν τεράστιο χώρο με εκατοντάδες πράγματα, αλλά ένα μαγαζί με αυθεντικό χαρακτήρα που διαθέτει ξεχωριστά αντικείμενα. Τα περισσότερα είναι χειροποίητα και προέρχονται από υλικά που έχω «επιλέξει» κυρίως από την φύση, από τις βόλτες μου στην ύπαιθρο, τις αμμουδιές και τα βουνά. (Σκοπό έχω να σας ενημερώνω για τις εξορμήσεις μου με φωτογραφικό υλικό, αλλά και για τις ιδέες που σχηματίζονται στον νού μου)

Πίσω στο Jasmine Art λοιπόν. Έχω δώσει έμφαση στο χειροποίητο κόσμημα και για αυτό θα δείτε πολλές από τις δημιουργίες μου, όπως ασημένια κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια να διακοσμούν σημαντικό μέρος της βιτρίνας.

Όλα τα προϊόντα μου διαθέτουν πιστοποιητικό χειροποίητων από τον ΕΟΜΜΕΧ. Ωστόσο, επειδή μου αρέσει να υπάρχουν και άλλες «απόψεις», έχω κάνει επιλογή από ξεχωριστά κομμάτια, από ορισμένους «δημιουργούς» που εκτιμώ πολύ.

Στους τοίχους θα δείτε πίνακες που έχω ζωγραφίσει, Βενετσιάνικες μάσκες ζωγραφιστές, στεφάνια, πεταλούδες και άλλα χειροποίητα δώρα που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.

Φυσικά στο Jasmine Art υπάρχουν και άλλα αντικείμενα διακόσμησης εσωτερικού χώρου, όπως όμορφα φανάρια μικρά και μεγάλα σε διάφορα χρώματα και σχέδια, κηροπήγια χειροποίητα και άλλα διακοσμητικά από ξύλο, μέταλλο, γυαλί και πορσελάνη.


Επιπλέον, το Jasmine Art διαθέτει ένα πατάρι το οποίο χρησιμοποιώ ως εργαστήριο. Εκεί περνάω πολλές, αλλά δημιουργικές ώρες. Όπως ανέφερα προηγουμένως, πηγή έμπνευσης των έργων μου είναι η φύση: η ομορφιά από τις εικόνες της, τα χρώματα και τα αρώματα της. Την ενέργεια που παίρνω μέσα από αυτήν προσπαθώ κάθε φορά να την μεταφέρω στις δημιουργίες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

καταχωρίστε το σχόλιο σας