Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Σκουλαρίκια από φυσικά υλικά


Τα σκουλαρίκια που θα σας παρουσιάσω σήμερα έχουν δύο βασικά χαρακτηριστικά: πρώτον είναι εντυπωσιακά και δεύτερον είναι φιλικά προς το δέρμα.


Η βάση τους προέρχεται από φλοιό κοκοφοίνικα με φυσικά χρώματα σε συνδυασμό με κυρωμένο νήμα και φυσικά ασημένιο 925 επιχρυσωμένο άγκιστρο. 








Οι χάντρες και τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται στα σκουλαρίκια είναι κρύσταλλα Swarovski, γυάλινες χάντρες, φίλντισι και ημιπολύτιμες πέτρες.







Για περισσότερα χειροποίητα κοσμήματα δείτε εδώ.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Χειροποίητα Σκουλαρίκια

Ελπίζω τις ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου -και όχι μόνο- να τις περνάτε με τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας..
Δείτε μερικές από τις τελευταίες χειροποίητες δημιουργίες μου, που αν σας αρέσουν μπορείτε να πείσετε τον καλό σας να σας τα αγοράσει μέρες που είναι :)

Τα σκουλαρίκια είναι φυσικά χειροποίητα με στοιχεία τον αλπακά, ασήμι και κόκκινο κοράλι. Λέγεται ότι το κόκκινο κοράλλι αναδεικνύει τη δημιουργικότητα, το πάθος, τη ρομαντική αγάπη, την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό.


Το δεύτερο ζευγάρι αποτελείται από δύο ασημένιους κρίκους, ο ένας από αυτούς είναι καλυμμένος με πλεκτή χειροποίητη ασημένια αλυσίδα.

Τους ασημένιους κρίκους στολίζει μια μεγάλη καρδιά από ημιπολύτιμη πέτρα τσέρι κουάρτζ.


το τρίτο ζευγάρι αποτελείται από ένα μεγάλο κρίκο με επιχρυσομένο ασήμι και συρμάτινο μαύρο τριανταφυλλάκι και χάντρες. Ιδανικά σκουλαρίκια για όσες θέλουν να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους.


Ο,τι υλικό και αν χρησιμοποιώ για τα σκουλαρίκια, τα άγκιστρα είναι πάντα από ασήμι 925

Φιλικά
Γιασεμή

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Νέα τάση τα κοσμήματα με πλεκτά σχέδια

Ναι, καλά διαβάσατε. Μιλάμε για πραγματική πλεκτομάνια φέτος


... όπου η μόδα προστάζει όλα τα γυναικεία αξεσουάρ, όπως φυσικά και τα κοσμήματα να είναι πλεκτά. Τα  κολιέ, τα βραχιόλια και οι καρφίτσες όλα χειροποίητα πλεγμένα με νήμα και σε συνδυασμό με χαλκό, αλπακά και ημιπολύτιμες πέτρες, κρύσταλλα  swarovski και ασήμι 925
Εντυπωσιάζουν τα πλεκτά κολιέ που οι αλυσίδες τους έχουν αντικατασταθεί από χειροποίητες πλεγμένες με κέρινη λινοκλωστή.











Τα πλεκτά κοσμήματα έχουν στυλ, είναι πρωτότυπα και συνδυάζονται άψογα με το ωραίο ντύσιμο. Αποτελούν must επιλογή για κάθε γυναίκα.