Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τα χρώματα του φθινοπώρου στα κοσμήματα

Αν και ο καιρός δεν το έχει δείξει ακόμα, το φθινόπωρο ήδη έχει μπει για τα καλά. Φαίνεται άλλωστε από τα φύλλα των δέντρων που κιτρινίζουν και τα ρόδια που κοκκινίζουν. Η μαγεία των χρωμάτων του φθινοπώρου επηρεάζει και τα χρώματα που θα φορεθούν φέτος.

H Φθινοπωρινή βιτρίνα του μαγαζιού JasmineArt, Ηπείρου 3, Χαϊδάρι

Για τα ρούχα θα διαβάσετε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα εδώ . Για τα κοσμήματα, τα χρώματα που κυριαρχούν φέτος το φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα είναι το μπορντό, το κόκκινο και το καφέ. Φυσικά το μαύρο δεν λείπει ποτέ. Περισσότερες φωτογραφίες για τα φθινοπωρινά κοσμήματα σε επόμενη ανάρτηση.             

Φιλικά,
Γιασεμή

Υ.Σ. Δείτε και ένα βίντεο που μου αρέσει και "μιλάει" για το Φθινόπωρο.





Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Χειροποίητες Μπομπονιέρες

Μετά τις όμορφες καλοκαιρινές διακοπές, το φθινόπωρο επιστρέφει για να μας θυμίσει δυστυχώς ότι πρέπει σιγά-σιγά να προσγειωθούμε στη πραγματικότητα.

Δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε τις μικρές αποδράσεις, αφού ο καιρός εξακολουθεί να είναι σύμμαχος μας. Καθώς είναι γλυκός και χωρίς τις υπερβολές του καλοκαιριού, ενδείκνυται για τις πιο προσωπικές εκδηλώσεις της ζωής μας, όπως ο γάμος και η βάπτιση. Πράγματι, το φθινόπωρο είναι η εποχή που διαλέγουν οι περισσότεροι για να ενώσουν τις ζωές τους ή να βαπτίσουν τα παιδιά τους.

Σηματοδοτεί μια ώριμη περίοδο για τον γάμο και την απαρχή μιας όμορφης ζωής για το παιδί.



Για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές σας, έχω δημιουργήσει χειροποίητες μπομπονιέρες για τον γάμο και την βάπτιση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πείτε ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι βρίσκονται κοντά σας.



Επισκεφθείτε μας στο κατάστημα χειροποίητων JasmineART στη διεύθυνση Ηπείρου 3 στο Χαϊδάρι . Δείτε που είμαστε στον χάρτη που ακολουθεί.